Puppyren kopen? dan moet u bij de specialist zijn. - Puppyren.nl

Puppyren (7)

Een puppyren is een perfecte oplossing als u uw pup alleen wilt laten of als u even geen tijd heeft om op te letten. De meeste puppyrennen in ons assortiment kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Voor elk type hond hebben wij verschillende formaten puppyrennen. In het linker menu kunt u filteren op verschillende specificaties. Zo kunt u filteren op het formaat van uw hond, namelijk een klein hondenras, middelgroot hondenras en groot hondenras.


Puppyren kopen

Heeft u eraan gedacht om een puppyren te kopen? Voor elk type hond hebben wij de juiste! U kunt kiezen uit een puppyren met hamerslag coating, nylon of verzinkt metaal. Ook hebben wij verschillende puppyren accessoires die handig kunnen zijn bij de aanschaf van een puppyren of wanneer u een pup in huis gaat nemen.

Puppyren hamerslag coating

De puppyrennen met hamerslag coating zijn een populair model, omdat deze ren een stevig frame heeft. Een groot voordeel bij deze puppyrennen is dat deze rennen eenvoudig zijn uit te breiden. Als u namelijk een tweede paar koopt, kunt u deze aan elkaar vast maken waardoor er een groot geheel ontstaat. Dit is handig als u merkt dat uw pup meer ruimte nodig heeft of als u bijvoorbeeld meerdere pups in de ren wilt zetten.

Nylon puppyren

Een nylon puppyren heeft zo zijn voordelen. Onze modellen zijn namelijk eenvoudig mee te nemen door de handige draagtas. Een ander groot voordeel is dat de nylon puppyrennen licht van gewicht zijn. Wij hebben 2 varianten in ons assortiment. Voor een prima gangbaar model kiest u voor de Puppyren Nylon 60 cm of Puppyren Nylon 100 cm. Wilt u een nylon puppyren van professionele kwaliteit, dan zijn de Maelson puppyrennen aan te raden. Onze nylon puppyrennen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Nylon puppyren met draagtas

Onze nylon puppyrennen worden geleverd met een handige draagtas. Reist u veel of vindt u het lekker om naar het park te gaan met uw puppy en wilt u dat uw hond te allen tijde veilig is? Dan zijn deze nylon puppyrennen ideaal om te gebruiken!

Konijnen ren

Een vraag die veel gesteld wordt is of onze puppyrennen ook als konijnen ren kan worden gebruikt. Dit is zeker mogelijk, u dient wel rekening te houden met de breedte tussen de spijlen van de ren. Wij raden aan om te kiezen voor een ren die geschikt is voor de kleinere hondenrassen, zodat uw konijn niet uit de puppyren kanontsnappen.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »