Bodyguard hondenkussens, hondendekens en hondenbedden. - Puppyren.nl

Bodyguard hondenkussens, -dekens en -bedden.

In deze blogpost staat meer informatie over ons Bodyguard assortiment. Wij hebben op Puppyren.nl hondenkussens, hondendekens en hondenbedden van Bodyguard verkrijgbaar.

Bodyguard hondenkussens, -dekens en -bedden

Op Puppyren.nl kunt u verschillende producten vinden van het merk Bodyguard. De hondenkussens, hondendekens en hondenbedden van Bodyguard zijn behandeld met een stof genaamd Permethrin. Deze stof heeft een insect afwerende uitwerking. Insecten zoals teken, vlooien, mijten en muggen die in contact komen met een product van Bodyguard zullen gedood worden door de stof. Deze stof is niet schadelijk voor de mens of voor de hond. Het is echter wel schadelijk voor katten. Wanneer u met uw hond thuis komt van een wandeling en uw hond gaat weer lekker op zijn of haar kussen of bedje liggen, zullen alle insecten gedood worden. Dit is weer een zorg minder voor u!

Bodyguard Hondendeken

De hondendekens van Bodyguard zijn ideaal voor bijvoorbeeld op uw bank of om mee te nemen op reis, naar het park of in de auto. De anti-insecten deken is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. U kunt de Bodyguard Hondendeken wassen in uw wasmachine op maximaal 40 graden. De werkingsduur van deze deken is 75 wasbeurten. Het is aan te raden om de hondendeken regelmatig te wassen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen. De Bodyguard Hondendekens zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin en zijn allemaal 120cm breed en 80 cm lang. U kunt op de onderstaande linkjes klikken om naar de betreffende hondendeken te gaan.

Hondendeken Zwart
Hondendeken Grijs
Hondendeken Bruin

 Bodyguard hondendeken

 


Bodyguard Hondenkussen Elegant

De hondenkussens van Bodyguard zijn extra stevig gevuld zodat uw viervoeter optimaal ligcomfort heeft. De onderkant van de hondenkussens zijn voorzien van een speciale antislip, zodat het hondenkussen op zijn plek blijft liggen. De vulling van het kussen is gemaakt van 100% polyester (silicone) en de hoes is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De hoes is geschikt voor in de wasmachine en net zoals bij de hondendekens raden wij aan om de hoes ook regelmatig te wassen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen. De werkingsduur van dit kussen is 75 wasbeurten. De Bodyguard Hondenkussen Elegant is verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin en in 3 verschillende maten: 65x50 cm, 90x60cm en 120x80 cm.

Klik hier voor alle Bodyguard Hondenkussens Elegant!

Hondenkussen bodyguard bruin


Bodyguard Royal Hondenbed

De royal hondenbedden zijn voorzien van een extra dikke 15 cm stevige vulling voor optimaal ligcomfort. De Royal Hondenbedden van Bodyguard zijn van het zelfde materiaal gemaakt als de Elegant Hondenkussen. De vulling van het bed is gemaakt van 100% polyester (silicone) en de hoes is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De hoes is geschikt voor in de wasmachine en net zoals bij de hondendekens raden wij aan om de hoes ook regelmatig te wassen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen. De werkingsduur van dit bed is 75 wasbeurten. Het Bodyguard Royal Hondenbed is verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin en in 3 verschillende maten: 65x50 cm, 90x60cm en 120x80 cm.

Klik hier voor alle Bodyguard Royal Hondenbedden!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »