Blog over puppy trainingstoilet - Puppyren.nl

Blog over puppy trainingstoilet

Blog over puppy trainingstoilet

Dit puppytoilet is een zeer effectief trainingsmiddel om uw puppy zindelijk te maken!

Plaats uw puppy trainingstoilet op de plek waar uw pup zijn/haar behoefte doet in huis. Als uw puppy zijn/haar behoefte op het trainingstoilet doet geef uw puppy zo snel mogelijk een beloning. Zo zal uw puppy ontlasten op de goede plek linken aan een beloning, waardoor uw puppy dit in de nabije toekomst standaard zal gaan doen.

Het is voor sommige puppy's moeilijker om te trainen in een open ruimte. Mocht dit het geval zijn is het handig een puppyren aan te schaffen. Deze kunt u hier vinden. Door een gesloten omgeving te creëren, kan het uw puppy helpen te begrijpen waar zijn/haar toilet is. Mocht uw pup dit alsnog lastig vinden, is het verstandig om de omgeving kleiner te maken en de ruimte vervolgens geleidelijk groter te maken. 

Laat uw puppy in zijn/haar ruimte, zorg ervoor dat uw puppy zich nooit gedwongen voelt. Laat uw pup wennen aan de ruimte en zich op zijn/haar gemak voelen. Dat zorgt ervoor dat uw puppy het niet als een straf beleefd. Het zou kunnen dat het een tijdje duurt voordat uw puppy zijn/haar behoefte doet. Zorg er daarom ook voor dat er voldoende water en eten in de puppyren is.

Als u de puppyren heeft afgesloten, zorg ervoor dat u afstand van de puppyren neemt en geen oogcontact met uw puppy maakt. Wees alert als uw pup zijn/haar behoefte heeft gedaan. Mocht dit het geval zijn, geef uw puppy zo snel mogelijk een beloning en laat hem/haar uit de puppyren. Zo krijgt uw puppy het idee dat als hij zijn/haar behoefte op de juiste plek heeft gedaan hij/zij een beloning krijgt. Aangezien u uw puppy direct na de beloning uit de puppyren heeft gelaten, zal uw puppy het linken aan een beloning.

Het is belangrijk om de ruimte altijd schoon te houden, het voorkomt dat uw pup went aan een smerige omgeving. Zo zorgt u ervoor dat uw pup geen slechte gewoontes overneemt. Denk bijvoorbeeld aan het slapen in een ruimte met zijn/haar eigen ontlasting, dat kan weer leiden naar bijvoorbeeld huidproblemen voor uw puppy, wat u ten alle tijden moet vermijden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »